• Stam, sinds 1936 een begrip in Den-Haag en omstreken!

  • De juiste vloerafwerking voor iedere situatie!

  • De juiste balkon- en galerijafwerking voor iedere situatie!

  • Meerjaren onderhoudsplan tot in detail uitgewerkt en geheel kostenloos!

  • Het vervangen van lateien en stalen balken is voor ons dagelijkse kost!

Goed rapportcijfer voor BouwGarant-aannemer! (07-02-2013)


Opdrachtgevers geven de BouwGarant-aannemer gemiddeld het rapportcijfer 8. Circa 700 opdrachtgevers hebben hun aannemer op diverse aspecten beoordeeld.

De resultaten zijn afkomstig van de BouwGarant-Tevredenheidsmeter. Middels de Tevredenheidsmeter kunnen opdrachtgevers online hun oordeel geven over de kwaliteit van het geleverde werk. Maar ook over de service en klantgerichtheid van de aannemer.

Dat een bouwbedrijf is aangesloten bij BouwGarant is voor bijna driekwart van de respondenten bij de selectie van doorslaggevend belang. Verder zijn de reputatie van het bedrijf, prijs van de offerte en de duidelijkheid van de offerte belangrijke zaken waarop wordt gelet.

Prijs en kwaliteit zijn vanzelfsprekend van grote invloed op de uiteindelijke tevredenheid. De serviceoordelen vormen echter de belangrijkste aspecten in het vormen van het eindoordeel. Denk hierbij aan het nakomen van afspraken, klachtafhandeling en vlot reageren op vragen.

Bouwbedrijven waarbij de klant centraal staat, ook als het werk is opgeleverd, scoren beter.Goed rapportcijfer voor BouwGarant-aannemer!

Terug naar Nieuwsoverzicht

Wat mogen we voor u betekenen?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik wil graag gebeld worden